Afbeelding
Foto: aangeleverd

Getuigen gezocht i.v.m. mishandeling Beverwijkerstraatweg en ongeval Provincialeweg

Politie Castricum

Het politienieuws van maandag 11 juni tot en met zondag 17 juni

Donderdag 14 juni 2018 tussen ongeveer 02.15 uur en 02.30 uur is een 17-jarig meisje mishandeld door een aantal jongens. Het meisje liep, in gezelschap van twee vrienden, op de  Beverwijkerstraatweg richting de Dorpsstraat. Aldaar kwamen zij een groepje jongens tegen. Dit groepje jongens was eveneens in gezelschap van een meisje. Dit meisje liep tegen het slachtoffer op, draaide zich even later om en vroeg waarom het slachtoffer tegen haar aanliep. Nadat het slachtoffer tegen dat meisje zei dat zij zich dat ook afvroeg, vlogen de jongens uit die groep op haar af en werd zij door hen geslagen en geschopt. De vrienden van het slachtoffer hebben nog geprobeerd de jongens weg te trekken van het slachtoffer maar ook zij werden geschopt.
Mochten er, buiten de twee vrienden van het slachtoffer, nog meer getuigen zijn van deze mishandeling, dan worden zij verzocht zich te melden via 0900-8844

Op woensdag 13 juni 2018 omstreeks 18.30 uur werd een fietsster, met achterop een kindje, op het fietspad van de Provincialeweg N203 (tussen Uitgeest en Castricum) van achteren aangereden door een brommer. Zij fietste in de richting van Castricum. De fietsster viel met haar fiets op de grond en de brommer viel even verderop in het gras. Een omstander heeft zich over de fietsster en haar kind ontfermd en gezegd dat de persoon van de brommer zijn naam en telefoon moest afgeven. Dit heeft de bestuurder van de bromfiets gedaan. Echter het telefoonnummer dat de jongen heeft opgegeven geeft totaal geen reactie. Mogelijk dat deze jongen een valse naam en telefoonnummer heeft opgegeven.

De bestuurder van de brommer zag er als volgt uit: Jongen, +/- tussen 16 en 18 jaar oud, +/- 180 a 185 cm lang, blank uiterlijk, blauwe ogen, blond haar. De bestuurder droeg een oranje trui en een zwarte helm. De bromfiets was ook zwart van kleur, er is geen kenteken van de brommer bekend.
Mocht iemand aan slaan op dit signalement dan graag contact opnemen met de politie 0900-8844.
Mocht de bestuurder zich in dit verhaal herkennen dan ook aan hem het verzoek zich te melden.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 20 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57