O.a.Kees Stam en Ton Kenter, bestuursleden Nieuw Geesterhage
O.a.Kees Stam en Ton Kenter, bestuursleden Nieuw Geesterhage Foto: Aangeleverd

Speel-o-theek Castricum is welkom in Nieuw Geesterhage

Algemeen Castricum

Moesten ze als bestuur enkele weken geleden nog melden dat het voortbestaan van de Speel-o-theek aan een zijden draadje hing, omdat de huur vanuit de Sokkerwei was opgezegd, nu kunnen zij mededelen dat daar gelukkig verandering in is gekomen. Inmiddels is er achter de schermen hard gewerkt om een nieuwe locatie te vinden en dat is gelukt.

Zaterdag 7 juli zullen zij voor de laatste keer in de Sokkerwei zijn en daarna zal de verhuiswagen voor staan om het speelgoed en alle andere belangrijke spullen te verhuizen.

Voordat de Speel-o-theek gaat sluiten, geldt er nog een leuke actie, namelijk 2 speelgoed halen = 1 betalen op alle artikelen.

Tijdens de zomervakantie zijn zij dan gesloten. Na de zomervakantie kunt u hen vanaf zaterdag 8 september vinden in Nieuw Geesterhage. De eerste woensdag dat ze open zijn is dan op 12 september. De speelotheek heeft hier een ruimte aangeboden gekregen via de Viva zorggroep, ze zitten daardoor op een mooie en centrale locatie, dichtbij de bibliotheek, het consultatiebureau, toonbeeld etc. De Speel-o-theek is erg blij met deze locatie en is dankbaar voor de hulp die zij hebben gekregen via Stichting Welzijn, het bestuur van Nieuw Geesterhage en natuurlijk de Viva zorggroep.

Zaterdag 8 september zal de officiële opening worden verricht, van 11:00 tot 13:00 uur is het dan feest in de nieuwe locatie, met onder andere Clown Alfredo (oftewel Hein Poel) die zijn kunsten zal vertonen en nog veel meer activiteiten voor kinderen en de (groot)ouders. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.sotcastricum.nl of via Facebook.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 2 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57