Afbeelding
Foto: Monique de Jager

Zomermarkt met appeltaartwedstrijd

Algemeen Castricum

Star Promotions organiseert de zomermarkt het in het centrum van Castricum. Volop kramen met verschillende artikelen. Er is een ruim aanbod, denk onder andere aan kleding, cosmetica, woondecoratie en speelgoed, en nog veel meer. Er staan ongeveer 150 kramen voor je klaar om te bezoeken. De zomermarkt zal plaatsvinden op zondag 10 juni van 11:00 tot 17:00 uur.

Uiteraard zijn er ook kramen met lekker eten en drinken. Zo zijn er loempia's, bara's, churros, patat en hamburgers, etc. Ook kun je er terecht voor een lekker ijskoud glas frisdrank of een lekker kopje koffie. Dit staat allemaal op de markt om het bezoek aan de zomermarkt nog gezelliger te maken. De kinderen worden zeker niet vergeten. Er zijn leuke en verschillende attracties voor ze. Er zal  een draaimolen of zweefmolen zijn, waar ze gezellig rondjes kunnen draaien. De kramen kun je vinden op de Dorpsstraat en Burg. Mooijstraat. Bij café My Way is er de hele dag gezellige live muziek op het terras door de Amsterdamse zanger Han Holland.

Op het bakkerspleintje, voor de gelegenheid het 'bakpleintje', wordt een appeltaartenwedstrijd georganiseerd. Maak jij de allerlekkerste appeltaart? Doe dan mee aan deze heerlijke wedstrijd. De appeltaarten worden gekeurd op geur, kleur en smaak. Je kunt je aanmelden door te mailen naar desnoepwinkelvoorkunstenaars@hotmail.com, of kom zondag om 11:00 uur naar de proeftafel op het bakkerspleintje en lever je taart in. Voor het proeven is maar een klein stukje nodig, dus de rest van de taarten wordt tijdens de zomermarkt op het bakkerspleintje verkocht voor € 1.- per punt. De opbrengst gaat naar de stichting van Lia Kooijman "hart voor borstkanker". De professionele jury bestaat uit Martin Langeveld van de Roset, Frans Glas van le Moulin , "oma" Greet en bekende Castricummer Henk Ruiter.

Vanaf ongeveer 16:00 tot 23:00 uur is er live muziek van de band Paper Plane bij Grand Café Balu.

Bronnen: Star Promotions en Shopping in Castricum op Facebook.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 21 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57