Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Zomermarkt met appeltaartwedstrijd

Star Promotions organiseert de zomermarkt het in het centrum van Castricum. Volop kramen met verschillende artikelen. Er is een ruim aanbod, denk onder andere aan kleding, cosmetica, woondecoratie en speelgoed, en nog veel meer. Er staan ongeveer 150 kramen voor je klaar om te bezoeken. De zomermarkt zal plaatsvinden op zondag 10 juni van 11:00 tot 17:00 uur.

Uiteraard zijn er ook kramen met lekker eten en drinken. Zo zijn er loempia's, bara's, churros, patat en hamburgers, etc. Ook kun je er terecht voor een lekker ijskoud glas frisdrank of een lekker kopje koffie. Dit staat allemaal op de markt om het bezoek aan de zomermarkt nog gezelliger te maken. De kinderen worden zeker niet vergeten. Er zijn leuke en verschillende attracties voor ze. Er zal  een draaimolen of zweefmolen zijn, waar ze gezellig rondjes kunnen draaien. De kramen kun je vinden op de Dorpsstraat en Burg. Mooijstraat. Bij café My Way is er de hele dag gezellige live muziek op het terras door de Amsterdamse zanger Han Holland.

Op het bakkerspleintje, voor de gelegenheid het 'bakpleintje', wordt een appeltaartenwedstrijd georganiseerd. Maak jij de allerlekkerste appeltaart? Doe dan mee aan deze heerlijke wedstrijd. De appeltaarten worden gekeurd op geur, kleur en smaak. Je kunt je aanmelden door te mailen naar desnoepwinkelvoorkunstenaars@hotmail.com, of kom zondag om 11:00 uur naar de proeftafel op het bakkerspleintje en lever je taart in. Voor het proeven is maar een klein stukje nodig, dus de rest van de taarten wordt tijdens de zomermarkt op het bakkerspleintje verkocht voor € 1.- per punt. De opbrengst gaat naar de stichting van Lia Kooijman "hart voor borstkanker". De professionele jury bestaat uit Martin Langeveld van de Roset, Frans Glas van le Moulin , "oma" Greet en bekende Castricummer Henk Ruiter.

Vanaf ongeveer 16:00 tot 23:00 uur is er live muziek van de band Paper Plane bij Grand Café Balu.

Bronnen: Star Promotions en Shopping in Castricum op Facebook.

Meer berichten