Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Bierles en 80's Alternative Vinyl Party in de Bakkerij

Bierles voor beginners, ervaren rotten en biersnobs in de dop op vrijdag, en terug naar the 80's op zaterdag in de Bakkerij.

Vrijdag 8 juni: Bierles, met Brouwerij 5Hoog uit Heemskerk.
De schappen puilen uit van het speciaalbier en het aantal brouwerijen stijgt nog altijd. Tussen al dat geweld is het wel lekker om te weten hoe je een biertje het beste kan waarderen, wat uiteraard begint met goed kunnen proeven. Altijd al willen weten hoe je eigenlijk bier moet proeven? En ondertussen ook genieten van een biertje? Dat kan!

De Bakkerij wordt in samenwerking met Brouwerij 5Hoog je favoriete nieuwe klaslokaal. Onder het mom 'goed verhaal, lekker kort' vertellen de leraren van de avond je over de kunst van het bierproeven onder het genot van vier speciaal geselecteerde bieren. Het menu is alleen die avond te verkrijgen en exclusief voor degenen die zich ingeschreven hebben.

Voor een gezellig avondje waarbij je ook nog wat leert, reserveer dan via onderstaand formulier. Op = Op en vol = vol.
Inschrijving via: http://www.vriendenvandebakkerij.nl
Zaal open: 21:00 uur. Voor mensen die reserveren kost het €15,-. 

Zaterdag 9 juni: 80's Alternative Vinyl Party met Two Imaginary DJ's.

Op 9 juni van 21.00 tot 1.30 uur draaien Two Imaginary DJ's een dwarsdoorsnede uit de (alternatieve) hits uit de jaren 80. Van Depeche Mode tot Eurythmics, van The Smiths tot Madness en van The Cure tot Doe Maar: ze komen allemaal voorbij.

Zaal open: 21:00 uur, entree: 4 euro.

Meer berichten