Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hulp bij voorbereiding laatste proefwerkweek

Algemeen Castricum

Het is een cliché maar oh zo waar: de laatste loodjes voor de zomervakantie wegen vaak het zwaarst. Met het mooie weer en de vakantie in zicht, is de motivatie om hard te leren ver te zoeken. Studiekring Castricum kan jou helpen in de weken naar die laatste proefwerkweek toe! Maak vanaf nu tot aan de zomervakantie gebruik van deze speciale huiswerkklas actie.

Wat houdt de huiswerkactie in? - Een kick-off met de gratis workshop ´Plannen voor de laatste toetsweek´ op maandag 28 mei of maandag 4 juni om 18:30 uur. Ze geven je uitleg over plannen en helpen je met een goede planning voor je toetsweek.  - Vrijblijvend telefonisch intakegesprek met jou en je ouders waarbij ze bespreken hoe ze jou kunnen helpen in die laatste weken. - Na de workshop direct starten met 4 weken of langer huiswerkklas. Je komt minimaal 2 dagen in de week in een fijne, rustige omgeving leren voor je toetsen met de mogelijkheid om vragen te stellen. - Zelf kiezen welke 3 vaste dagen in de week je komt, tussen 15:00 en 18:00. Vanaf 25 juni worden de openingstijden aangepast op de les/toetsroosters.

De prijs voor deze huiswerkactie is vanaf €129,-.

Aanmelden voor de huiswerkklas actie kan via een mail naar castricum@studiekring.nl. Laat je telefoonnummer achter en zij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Weet je eigenlijk niet zo goed hóe je moet leren? En heb je behoefte aan intensievere begeleiding? Studiekring Castricum biedt ook huiswerkbegeleiding aan, waarbij ze je helpen met het bijhouden van je planning, het leren van studievaardigheden en het overhoren/toetsen van de stof. Nu ook in combinatie met de gratis workshop ´Plannen voor de laatste toetsweek´! Meer weten? Bel: 06-10555750 of mail: castricum@studiekring.nl.

Kijk voor meer informatie over Studiekring Castricum op www.studiekring.nl/castricum
 

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 15 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00