Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Computercursus Klik & Tik – De Basis

Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik - De basis iets voor u. Deze gratis cursus van vijf bijeenkomsten start op donderdag 17 mei in de bibliotheek in Castricum. Een bijeenkomst is steeds van 10.00 tot 11.00 uur. Ze beginnen bij het begin. En dan gaan ze stap voor stap verder. U leert typen, e-mailen en u gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf gaan oefenen.

Met een kleine groep deelnemers maakt u gebruik van computers van de bibliotheek. In een rustig tempo wordt u geholpen om de computer te leren kennen. U krijgt filmpjes te zien waarmee u steeds een stapje verder komt.

De cursus is voor echte beginners, en duurt 5 weken. Deelname is gratis. Er is ook een werkboek beschikbaar maar de aanschaf daarvan is niet verplicht. De kosten voor het werkboek zijn € 10,-.

De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1.

Geïnteresseerd en wilt u zeker zijn van een plek? Dan graag aanmelden, dat kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de balie in de bibliotheek. Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Dit is deel 1 van de cursus Klik & Tik, op 21 juni start deel 2: de cursus Klik & Tik - Het internet op, en op 6 september start deel 3: de cursus Eerste hulp bij DigiD. Deze cursussen kunt u achter elkaar volgen, maar ze zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.

Meer berichten