Afbeelding
Foto: Facebookpagina gemeente Castricum

Theater Bonhoeffer genomineerd voor WeCycle sponsoractie

Algemeen Castricum

Oude apparaten of lampen weg te gooien? Inleveren bij het afvalbrengstation kan erg lonend zijn. Zowel voor degene die dit wegbrengt als voor Theater Bonhoeffer van het Bonhoeffercollege. Deze is geselecteerd en maakt kans op 1000 euro sponsorgeld van Wecycle.

Het is aan de inwoners van Castricum om het theater aan hun prijs te helpen en zelf ook kans te maken op een prijs. Ze kunnen veel punten scoren door afgedankte elektrische apparaten en lampen in te leveren bij het afvalbrengstation. De actie loopt tot eind augustus.

Wecycle organiseert landelijk de inzameling en recycling van huishoudelijke elektrische apparaten en lampen. Wecycle laat deze apparaten optimaal recyclen. Zo worden waardevolle grondstoffen goed gebruikt en komen niet in het milieu terecht.

Hoe werkt de actie
Ga naar het afvalbrengstation. Lever de oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in. Ga ter plekke op de smartphone naar wecycle.nl/inleveren. Ga naar (ik wil inchecken) en support zo het theater. Onder alle geldige aanmeldingen worden 50 nieuwe apparaten verloot. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, winnen de sponsorcheque van € 1.000, van Wecycle.

Als Theater Bonhoeffer wint, dan wordt het geld gebruikt om verlichting aan te schaffen. Dan hoeft dat niet meer gehuurd te worden en het levert ook energiebesparing op omdat het dan om ledverlichting gaat.

Meer informatie
Vindt u op de website Wecycle.nl/inleveren.

Bron en foto: Gemeente Castricum

V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum 6 uur geleden
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 8 uur geleden
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20