Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Akersloot

Keezen en klaverjassen met Koningsdag in Akersloot

Nu al een traditie de jaarlijkse Koningsdrive in De Vriendschap Akersloot op vrijdag 27 april. Een drive waarbij u kunt klaverjassen en keezen. Alle deelnemers samen vormen weer een zaal vol gezelligheid.

Ook u bent van harte welkom om gezellig te klaverjassen of te keezen. De aanvangstijd voor het keezen is 14.00 uur.. De keezdrive zelf wordt weer vanouds gespeeld in 5 rondes met officiële keezborden.

Bent u meer een liefhebber van kaarten dan kunt u deze koningsdag ook gezellig klaverjassen. Ook hier niet met het mes op tafel, de gezelligheid staat voorop. U kunt u voor het klaverjassen en keezen opgeven via: info@vriendschapakersloot.nl of telefonisch: 0251-312866. Het klaverjassen begint om 15.00 uur.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor een gezellige dag met lekkere hapjes.

Voor beide drives zijn schitterende prijzen te winnen, zoals Senseo koffiezet apparatuur , weerstations, pannensets, fruitmanden, paling, bestek sets, koffers, levensmiddelen, prachtige lantaarns etc..

Naast de drive vindt er ook altijd een superverloting plaats waar nog meer prachtige prijzen te winnen zijn. Uiteraard kunt u tussen de speelrondes door genieten van de traditionele Koningsspelletjes en muziek op het Wilhelminaplein voor De Vriendschap. Met mooi weer is natuurlijk het terras geopend alwaar een heerlijke Caféhap geserveerd zal worden.

Meer berichten