Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Bakkum

"Gave activiteiten tijdens de Meivakantie op Camping Bakkum"

Schaatsen in de zomer, rennen over de camping met obstakels, optreden in een circus, films kijken in een mega bioscoop of meelopen in de sprookjes parade? Dit is slechts een opsomming van een aantal gave activiteiten die er komend seizoen georganiseerd worden op Camping Bakkum. In Openlucht Theater De Pan worden de allerleukste shows gegeven. Kortom, het belooft een seizoen vol met spectaculaire en gave activiteiten op Camping Bakkum te worden. Iedereen is welkom om deel te nemen, ook voor iedereen die niet op de Camping slaapt.

Ze trappen de meivakantie af met een bezoek van 'Koningin Maxima' aan Camping Bakkum op Koningsdag. Dit is de kans op een selfie met de 'echte' Koningin! Daarnaast mag iedereen meerijden op zijn/haar versierde fiets in de parade. Ze gaan op zoek naar de beste junior burgemeester en glijden en rennen als echte atleten tijdens de koningsspelen.

Weet u zichzelf te bevrijden uit de Bakkum's Escaperoom? Kom 28 april naar Camping Bakkum, volg de aanwijzingen, los de raadsels op en strijd tegen de klok. Beleef dit spannende avontuur samen in een team en strijd tegen andere teams. Wie daagt wie uit?

Voor iedereen die net zo cool is als Fatima Moreira de Melo, de kracht heeft van Edith Bosch en de puzzel skills van Kaj Gorgels! Expeditie Robinson! Op 20 mei is het speelveld op Camping Bakkum omgetoverd tot battlefield. De expeditie start om 14.00 uur.

Dit seizoen keren ook de leukste evenementen weer terug op Camping Bakkum. Zo organiseren ze weer de Rootsmarket. Een markt vol kraampjes met inspirerende en natuurlijke producten. Tijdens festival Bakkum Vertelt (12 t/m 25 juli) zijn er naast foodtrucs, optredens van diverse artiesten op het gebied van zang, dans en cabaret. En tijdens Bakkum's got talent (17 augustus), gepresenteerd door Patty Brard, treden de grootste talenten op. Dus heeft u de coolste dancing skills, de mooiste stem of een ongekende talent, geef u dan snel op! Toon uw talent vrijdag 17 augustus aan de jury en word Bakkum's Talent 2018. Slaapt u niet op de camping, maar zingt u beter dan Tino Martin? Geen probleem! Opgeven kan via: A.vanderDoorn@campingbakkum.nl of D.Kaandorp@campingbakkum.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten? Volg Camping Bakkum op Facebook of kijk op www.campingbakkum.nl voor een overzicht.

Meer berichten