Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Zaterdagmiddag 14 april: Repair Café

Op zaterdagmiddag 14 april is er weer een Repair Café. Een mooi moment om eens langs te komen met uw kapotte spullen en deze samen met de vrijwilligers te repareren. Samen spullen repareren is leuk, duurzaam, goedkoop en gezellig.

Dit Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en De Groene Bak en is toegankelijk voor jong en oud. De Groene Bak is een Castricumse beweging die jonge mensen wil inspireren duurzamer te leven. Transition Town Castricum is een netwerk van Castricummers die aan de slag zijn om hun wonen, eten, werken en leven meer duurzaam, sociaal en lokaal te maken.

U kunt langskomen voor reparaties aan kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Ook is er advies bij computerproblemen. Verder is er hulp bij textielreparaties en hulp bij haken en breien. Helaas is er deze keer geen advies bij fietsreparaties. 

Vrijwilligers helpen u om samen spullen te repareren, waarna u het zoveel mogelijk zelf afmaakt. Repareren en reparaties zijn uiteraard op eigen risico.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 14 april in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. De openingstijden van het Repair Café zijn van 13:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). U betaalt alleen voor eventuele materialen.

Bron en foto: De Bakkerij

Meer berichten