Afbeelding
Foto: Aangeleverd

De kracht van olie

Algemeen Bakkum

Kom op 14 april 2018 ruiken, kijken, luisteren, proeven en ervaren wat de kracht van olie is. Al uw zintuigen worden deze middag geprikkeld. Om dit te ervaren zijn er verschillende stands ingericht, lezingen georganiseerd. Gezellige stands waar u alles te weten komt over hoe u essentiële oliën in uw dagelijks leven kunt gaan gebruiken.

De thema's van de stands zijn: Sport en massage, gebruik van olie voor dieren, make & take met mini workshops, oliën bij kinderen en de nieuwe baby verzorgingslijn, de minerale make-up met een demo, speciale emotie oliën en natuurlijk uitgebreide aandacht voor de starter-kit en voor de natuurlijke heerlijk geurende schoonmaaklijn Thieves.

Ook zijn er interessante lezingen over: De producten van Young Living ter ondersteuning bij het sporten (supplementen, hydrogize, oliën voor de spieren etc.) De oliën uit de feelingskit (hoe ondersteunen de oliën bij emotionele of spirituele issues, hoe kan ik deze inzetten bij coaching). Essentiële oliën en dieren. De Starterskit uitgelegd (12 oliën in de kit en de werking van de diffuser).

Ervaren van de producten kan bijvoorbeeld bij een hand of lichaamsmassage met oliën, een stoelmassage, een hand scrub en badje, tijdens kleine workshops en niet te vergeten bij de Brow-bar. Voor €10,- kunt u een scan laten maken waarbij het lichaam aangeeft wat het op dit moment nodig heeft (in lichamelijk en emotioneel opzicht). En dat alles onder het genot van kleine zoete en hartige hapjes die zijn bereid met de oliën. Tot slot is er een win-actie met prachtige prijzen en er zijn leuke promoties.

Kom zaterdag 14 april van 13:30 tot 17:00 uur naar de Oude keuken in Bakkum en laat u onderdompelen in de natuurlijke pure producten van Young Living.

Entree: €12,50 en aan de deur €15,00. Koop uw kaartje via www.dekrachtvanolie.nl.

Bron en foto's: Judith Genet

Afbeelding
V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum 1 uur geleden
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 4 uur geleden
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20