Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Bakkum

De kracht van olie

Kom op 14 april 2018 ruiken, kijken, luisteren, proeven en ervaren wat de kracht van olie is. Al uw zintuigen worden deze middag geprikkeld. Om dit te ervaren zijn er verschillende stands ingericht, lezingen georganiseerd. Gezellige stands waar u alles te weten komt over hoe u essentiële oliën in uw dagelijks leven kunt gaan gebruiken.

De thema's van de stands zijn: Sport en massage, gebruik van olie voor dieren, make & take met mini workshops, oliën bij kinderen en de nieuwe baby verzorgingslijn, de minerale make-up met een demo, speciale emotie oliën en natuurlijk uitgebreide aandacht voor de starter-kit en voor de natuurlijke heerlijk geurende schoonmaaklijn Thieves.

Ook zijn er interessante lezingen over: De producten van Young Living ter ondersteuning bij het sporten (supplementen, hydrogize, oliën voor de spieren etc.) De oliën uit de feelingskit (hoe ondersteunen de oliën bij emotionele of spirituele issues, hoe kan ik deze inzetten bij coaching). Essentiële oliën en dieren. De Starterskit uitgelegd (12 oliën in de kit en de werking van de diffuser).

Ervaren van de producten kan bijvoorbeeld bij een hand of lichaamsmassage met oliën, een stoelmassage, een hand scrub en badje, tijdens kleine workshops en niet te vergeten bij de Brow-bar. Voor €10,- kunt u een scan laten maken waarbij het lichaam aangeeft wat het op dit moment nodig heeft (in lichamelijk en emotioneel opzicht). En dat alles onder het genot van kleine zoete en hartige hapjes die zijn bereid met de oliën. Tot slot is er een win-actie met prachtige prijzen en er zijn leuke promoties.

Kom zaterdag 14 april van 13:30 tot 17:00 uur naar de Oude keuken in Bakkum en laat u onderdompelen in de natuurlijke pure producten van Young Living.

Entree: €12,50 en aan de deur €15,00. Koop uw kaartje via www.dekrachtvanolie.nl.

Bron en foto's: Judith Genet

Meer berichten