Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Twee keer kermis in Akersloot

Deze zomer zal het niet één keer Kermis zijn in Akersloot, maar twee keer! Na het evenement begin augustus, zal het eind augustus opnieuw feest zijn, maar dan een kermis zelf gebouwd door de kinderen, op het veldje aan de Roemersdijk. Het thema van het 22e timmerdorp Akersloot is dit jaar Kermis.

Bijna 200 kinderen en tientallen vrijwilligers hebben zich woensdag 4 april ingeschreven, en beloven er weer een prachtig spektakel van te gaan maken. Het timmerdorp vindt dit jaar plaats van woensdag 29 augustus tot en met zaterdag 1 september. De organisatie heeft er ook heel veel zin in en heeft al vele spellen en activiteiten in petto, zodat wie uit getimmerd is zich niet hoeft te vervelen.

Tijdens de bonte avond op vrijdag, mag iedereen de prachtige 'kermisattracties' komen bewonderen en genieten van de optredens van alle jonge talenten. Ook wordt er deze avond een loterij gehouden, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

De organisatie kijkt weer uit naar een gezellige prachtige week, mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers, sponsoren en uiteraard de altijd leuke en enthousiaste kinderen van Akersloot.

Meer informatie over het timmerdorp, na-inschrijven en eventuele sponsoring vindt u op de website www.timmerdopakersloot.nl en de facebookpagina.

Bron en foto: Timmerdorp Akersloot

Meer berichten