Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Bakkum

Het borrelt op Camping Bakkum

Het begint steeds meer te borrelen op Camping Bakkum. De voorjaarsbloemen schieten de grond uit, de eekhoorntjes springen weer vaker voorbij springen en de eerste stacaravans worden de camping opgereden. Het inrichten van de seizoenplaatsen is begonnen! Oude bekenden komen elkaar tegen en nieuwe gezichten ervaren de gastvrijheid en de prachtige omgeving van Camping Bakkum. De allerlaatste voorbereidingen worden getroffen, want vanaf donderdag 29 maart is het campingseizoen officieel begonnen en bruist het weer op Camping Bakkum.

Dit jaar is er een nieuwe bijzondere accommodatie op Camping Bakkum bijgekomen; De Panoramatent. Een luxe ingerichte tent met ramen aan alle kanten. Hierdoor heeft u vanuit uw bed uitzicht op de sterrenhemel en zorgt de maan voor een 'natuurlijk' nachtlampje. Wilt u eens echt bijzonder overnachten, dan is dit zeker een aanrader.

Het recreatieteam verzorgt op Camping Bakkum tijdens vakanties en de weekenden in mei en juni een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan de kidsmusical, springkussendag, een obstaclerun en diverse shows.

Ook is er natuurlijk 'Bakkum vertelt'. Dit jaarlijks terugkerende muziek & theaterfestival vindt plaats van 12 t/m 15 juli.

Bron en foto: Kennemer Duincamping Bakkum

Meer berichten