Afbeelding
Foto: aangeleverd

Politienieuws met o.a. diefstal tientallen bierkratten Vomar

Politie Castricum

Castricum

Maandag 26 maart rond 02:43 uur, kwam er een melding vanaf de Molenweide dat een persoon met bierkratjes aan het rijden zou zijn. Na een zoektocht in de buurt werd er een goederenkar van de Vomar aangetroffen op het parkeerterrein. In deze kar stond een 8-tal bierkratten gevuld met lege flessen. Vervolgens werd in het plantsoen nog een 20-tal bierkratten gevonden. De bierkratten zijn teruggebracht naar de Vomar en aldaar trof men een persoon aan die bezig was om nog een kar te vullen met bierkratten. Deze persoon heeft vervolgens een proces-verbaal gehad.

Op woensdag 28 maart is op de Heereweg in Bakkum tussen 08:20 en 10:10 uur, een Lasergun snelheidscontrole gehouden, met staande houding van bestuurders. Het resultaat: 5x proces-verbaal (pv) wegens overschrijden maximumsnelheid (67 km/h, waar 50 toegestaan is, was de hoogst gemeten snelheid). Verdere bijzonderheden: 1x pv wegens rijden zonder afgeknotte driehoek en 1x pv niet gezekerde lading.

Op donderdag 29 maart, omstreeks 01:54 uur, kwam de melding binnen van een man op de Dorpsstraat, die zei, dat hij zijn benen niet meer zou voelen. Ter plaatse werd de man zwaar onder invloed en zittend in zijn eigen braaksel aangetroffen. Hij bleek in de kroeg te zijn geweest. De ambulance die ter plaatse kwam, hoefde niets te doen. De man is door de politie thuisgebracht. Daar werd hij vervelend. Hij kreeg een boete voor openbare dronkenschap.

Limmen

Op woensdag 28 maart, tussen 13:30 en 16:00 uur, is op de Rijksweg in samenwerking met de Belastingdienst en 1 anpr (automatische kentekenplaat herkenning) voertuig een controle gehouden. 2200 Voertuigen zijn gepasseerd. Het resultaat: 8 Hits Belastingdienst; 12 blaastesten, gelukkig geen drankrijders; 1x niet handsfree bellen; 2x rood licht; 1x kapotte koplamp; 7x gordel; 2x tonen WAM (verzekering) Het regende erg veel. Dus toch nog een veilig resultaat.

Op donderdag 29 maart is tussen 19:00 en 21:23 uur een bromfiets gestolen, welke afgesloten stond voor de bloemenzaak op Rijksweg 9 in Limmen. De bromfiets, met kenteken D401FK is een Zip, grijs van kleur en had een uitlaat die een zware brom maakt tijdens het rijden. Dit valt op.

Bron: De Politie

De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 14 uur geleden
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 18 uur geleden
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00
Politie ter plaatse bij winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine' 8 apr, 10:30
De politie in winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine 8 apr, 09:43
Natalie, Anne-Marie en Vincent.
KidsVakantieCocktail niet meer weg te denken in de zomervakantie! 5 apr, 11:30