Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Akersloot

Walking dinner Akersloot

Op zondag 18 maart vanaf 17:00 uur kunt u aanschuiven voor een 3-gangen diner (iedere gang bij een andere kok op een andere locatie in Akersloot) voor € 12,- per persoon. Lekker eten in uw eigen dorp bij koks en kokkinnen, die u welkom heten in hun huis, want "Eten verbindt". Vorig jaar was de eerste editie van Walking Dinner in Akersloot, dit was een succes. Een ieder praat er nu nog enthousiast over. De organisatoren willen het nu nog grootser aanpakken. 

Het concept van Walking Dinner is als volgt:

Dorpsgenoten (die zich hebben opgegeven als gast/eter) gaan in groepjes van twee eten bij andere dorpsgenoten (Dit zijn degene die zich hebben aangemeld als kok).

De koks maken drie gangen, een voor-, hoofd- en nagerecht.
De gasten krijgen bij de start een enveloppe met daarin het adres waar ze gezellig het voorgerecht gaan eten.
Na deze genuttigd te hebben, maken ze een tweede enveloppe open met daarin het adres voor het hoofdgerecht. Na dat hoofdgerecht maken ze de derde en laatste enveloppe open met het adres voor het nagerecht.
Het is dus tekens een verrassing waar de gasten naar toe moeten lopen/fietsen om een gerecht te nuttigen en uiteraard voor de koks wie er te gast komt. Dat kan de buurman/vrouw van schuin aan de overkant zijn , maar ook mensen zijn die u wel van gezicht kent maar nooit gesproken hebt.

Een prachtige culinaire gelegenheid om mensen te ontmoeten en te spreken, die men anders in het voorbijgaan alleen maar gedag zegt.

Aanmelden en informatie kan via aemmswart@hotmail.com of bel, 06-23942015 en 06-18866074.

De gehele opbrengst is voor het vastenproject "Kinderen in nood" van MOV-HALE.

Bron en foto: Walking Dinner Akersloot

Meer berichten