Bianca Vonk en de heer Kuis knipten het rode lint door
Bianca Vonk en de heer Kuis knipten het rode lint door Foto: aangeleverd

Opening vernieuwde Aldi druk bezocht

Algemeen Castricum

Vrijdagochtend 9 februari stonden de eerste klanten al om kwart over zeven in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Bakkerspleintje in Castricum. Filiaalleidster Bianca Vonk en de heer Kuis openden samen officieel de winkel door het rode lint door te knippen. De heer Kuis woont boven de winkel en is al jarenlang vaste klant. De vele mensen stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld een wafelijzer of een bluetooth headset tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd binnen enkele uren uitgereikt aan een vaste klant: mevrouw Liliana Meijer. "Ik heb Aldi de afgelopen week gemist door de verbouwing. De vernieuwde winkel is echt heel mooi, ik kan alles erg goed vinden", aldus de enthousiaste prijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. "Wat een fantastisch mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen periode. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor.", aldus de trotse filiaalleidster Bianca Vonk.

Bron en foto's: Aldi

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57