Logo uitkijkpost.nl
Bianca Vonk en de heer Kuis knipten het rode lint door
Bianca Vonk en de heer Kuis knipten het rode lint door (Foto: aangeleverd)
Castricum

Opening vernieuwde Aldi druk bezocht

Vrijdagochtend 9 februari stonden de eerste klanten al om kwart over zeven in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Bakkerspleintje in Castricum. Filiaalleidster Bianca Vonk en de heer Kuis openden samen officieel de winkel door het rode lint door te knippen. De heer Kuis woont boven de winkel en is al jarenlang vaste klant. De vele mensen stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld een wafelijzer of een bluetooth headset tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd binnen enkele uren uitgereikt aan een vaste klant: mevrouw Liliana Meijer. "Ik heb Aldi de afgelopen week gemist door de verbouwing. De vernieuwde winkel is echt heel mooi, ik kan alles erg goed vinden", aldus de enthousiaste prijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. "Wat een fantastisch mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen periode. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor.", aldus de trotse filiaalleidster Bianca Vonk.

Bron en foto's: Aldi

Meer berichten