TARDIZ
TARDIZ Foto: Aangeleverd

Muziek en Repair Café in de Bakkerij

Algemeen Castricum

Vrijdag 9 februari staat er muziek op het programma bij de Bakkerij en zaterdag 10 februari kunt u er weer terecht om uw kapotte spullen nieuw leven in te blazen.

Tardiz & Triangle:

Na vele jaren van muziek maken onder verschillende bandnamen bestaat TARDIZ sinds 2012 uit vijf leden. Het plezier om met elkaar liedjes te maken, deze live te spelen en zelf op te nemen hebben hierbij altijd voorop gestaan.

Met drummer Mark Müller, bassist Arjan Ettes, gitaristen Paul Weersink en Robertvan Mulligen en zangeres Madelon Englisch maakt de band muziek die een mengeling is van melodie, pop, funk, new wave en rock, of zoals ze zelf zeggen: "Eigenwijs eigen werk". De band is inmiddels bezig met de opnames van een eerste cd, welke begin 2018 uitkomt. 


De driekoppige band Triangle werd gevormd in 2011 door drie vrienden die vanwege hun liefde voor rock en improvisatie besloten de handen ineen te slaan.
Zij namen afscheid van hun punkverleden en gingen op zoek naar een nieuw geluid. Nachtelijke sessies in een bunker werden afgewisseld met optredens op diverse podia in Noord-Holland. Vijf jaar later heeft dit muzikale drietal zijn vorm gevonden. Lyriek en groove.

Triangle staat voor: originele gitaarpartijen, moddervette baslijnen, razend strakke drums en een stem die je alle hoeken van de kamer laat zien. Met invloeden uit onder andere de groove-metal en de sferische rock, voegt deze band een nieuwe kleur toe aan het muzikale spectrum.

Vrijdag 9 februari. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 5 euro.


Zaterdag 10 februari: Repair Café
Op zaterdagmiddag 10 februari is er weer een Repair Café. Een mooi moment om eens langs te komen met uw kapotte spullen en deze samen met onze vrijwilligers te repareren. Samen spullen repareren is leuk, duurzaam, goedkoop en gezellig.

Dit Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en De Groene Bak en is toegankelijk voor jong en oud. De Groene Bak is een Castricumse beweging die jonge mensen wil inspireren duurzamer te leven. Transition Town Castricum is een netwerk van Castricummers die aan de slag zijn om hun wonen, eten, werken en leven meer duurzaam, sociaal en lokaal te maken. Zij werken met simpele oplossingen en laten zien hoe ze elkaar kunnen helpen die uit te voeren.

U kunt langskomen voor reparaties aan kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Ook is er advies bij computerproblemen. Verder is er hulp bij textielreparaties en hulp bij haken en breien. Ook is er advies bij fietsreparaties.
Vrijwilligers helpen u om samen spullen te repareren, waarna u het zoveel mogelijk zelf afmaakt. Repareren en reparaties zijn uiteraard op eigen risico.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 10 februari in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum. De openingstijden van het Repair Café zijn 13:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). U betaalt alleen voor eventuele materialen.

Bron en foto: de Bakkerij

'De Autoriteit'.
Come Together in Castricum met o.a. 'De Autoriteit' en 'DJ's 'Vierdiep' 3 uur geleden
Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
DOS turnsters stromen door naar finale! 27 mrt, 10:30
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Ongeslagen kampioen, ook in de wedstrijd van deze foto bleken de Cas Ladies een maatje te groot voor de eerste klasse.
CAS rugby dames Kampioen 25 mrt, 14:43 3
Bewoners kunnen gezellig met elkaar een 'bakkie' koffie of thee drinken.
Buurtbakkie 2024! 25 mrt, 10:37
leerlingen (en ouders)van JPTeens on Stage bundelen hun krachten tijdens de decor-dag.
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 24 mrt, 17:00
De werkstukken, de scherven en onderdelen uit het proces zijn te zien in het museum.
Expositie: Kunst uit scherven 24 mrt, 15:00
JPTeens on Stage
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 23 mrt, 10:48
Het witte 'passionkruis' mag natuurlijk niet ontbreken.
Projectkoor brengt The Passion naar Castricum 22 mrt, 14:41
Bo Weijer (l) en Sterre Hof (r) mogen Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 17 april.
Castricumse Bo Weijer een van de winnaars van de Nationale Voorleeswedstrijd 22 mrt, 11:39
De fietser is met de ambulance naar het NWZ gebracht in Alkmaar.
Fietser bewusteloos na valpartij 19 mrt, 09:34
Meerdere inbraken in Castricum.
Meerdere inbraken in Castricum 18 mrt, 18:25