Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Afscheid vrijwilligers en 10-jarig jubileum bij Zonnebloem Limmen

Tijdens de jaarvergadering van de Zonnebloem Limmen werd op passende wijze afscheid genomen van twee bestuursleden namelijk de heer K. Kroone en de heer K. Admiraal, die respectievelijk het penningmeesterschap en de sponsoring onder hun hoede hadden. Zij hebben dit meer dan 14 jaar gedaan.

Voorzitter C. Smit sprak zijn grote waardering uit en memoreerde in zijn woorden dat, dankzij hun inzet en beleid, de Zonnebloem in staat is onder andere leuke tripjes en gezellige middagen in de Heeren van Limmen te organiseren voor de gasten. Een prachtig boeket bloemen en een fles wijn viel beiden ten deel. De heer N. de Groot is bereid gevonden om de taak van penningmeester op zich te nemen.

Tegelijkertijd werd ook afscheid genomen van vrijwilligster Joke Out, die om leeftijdsredenen te kennen had gegeven met de Zonnebloem te willen stoppen. Zij is bijna 20 jaar actief geweest en terecht werd ook zij in de bloemetjes gezet en door de voorzitter hartelijk bedankt voor haar verdiensten voor de Zonnebloem.

Daarna nam de heer C. Admiraal het woord om op zijn beurt met lovende woorden voorzitter C. Smit te feliciteren met zijn 10-jarig jubileum en hem de zilveren onderscheiding en oorkonde uit te reiken.

Bron en foto: Zonnebloem Limmen

Meer berichten