Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Bakkum

Laatste twee seizoensplaatsen Camping Bakkum verhuurd

Op zondag 4 februari zijn de laatste twee vrije seizoenplaatsen op Camping Bakkum voor het kampeerseizoen 2018 verhuurd.

Ondanks de koffie, limonade en taart was de sfeer gespannen. De aanwezigen luisterden vol belangstelling naar de uitleg van de campingmanager Peter Ramp. Vijf gezinnen waren uitverkoren om hun inzending nog even kort toe te lichten voordat de twee gelukkigen bekend werden gemaakt.

Traditiegetrouw is de eerste zondag van februari de dag waarop Camping Bakkum zijn laatste vrije plaatsen in de verhuur doet. In het verleden is er gerend, geloot of een nacht in de kou geslapen om in aanmerking te komen. Dit jaar konden geïnteresseerden zich door middel van een presentatie, van zichzelf als kampeerder van Bakkum, aanmelden. Van de 540 mensen die zich op de geïnteresseerdenlijst hadden ingeschreven hebben er 30 een presentatie ingestuurd. Deze varieerde van een gedicht tot een vlog, van een kijkdoos tot een slogan.

Uit deze 30 inzendingen is zondagochtend de top 5 bij elkaar gekomen om er achter te komen wie de twee gezinnen zijn, die in maart 2018 een seizoenplaats op Camping Bakkum mogen gaan inrichten. Een filmpje van een koffer die zich zelf inpakte en vast op weg ging naar de camping en een prachtige kijkdoos met een verrassend strand achter beelden van het gezin zijn de twee inzendingen die hebben gewonnen.

Bron en foto: De Kennemer Duincampings

Meer berichten