Logo uitkijkpost.nl
Foto: Zoekjemee.nl
Castricum

Nieuwe zoektocht naar vermiste Fiona (UPDATE)

Vandaag, zondag 4 februari, is er in het duingebied tussen Castricum en Egmond een nieuwe zoektocht naar de vermiste Fiona Meiland (43) uit Emmen. 

Er wordt gezocht met speurhonden, georganiseerd door Stichting Reddingshonden RHWW, en meer dan 100 mensen, waaronder veteranen van het veteranensearchteam. Zij weten waar ze extra op moeten letten. Er wordt ook gezocht op camping Bakkum, bungalowpark Mooyeveld in Egmond-Binnen en in bunkers.

De politie verzoekt nadrukkelijk om vandaag niet te komen helpen zoeken, zodat de professionals hun werk kunnen doen.

Zaterdagavond was de moeder van Fiona, Veronica Handgraaf uit Hillegom, te zien in Hart van Nederland. Zij vroeg nogmaals of mensen, die in het duingebied komen, goed willen kijken of ze daar iets zien dat er niet hoort, zoals bijvoorbeeld kleren die ergens liggen. 

Fiona wordt sinds 19 december 2017 vermist sinds zij op die ochtend een klooster in Heiloo verliet, waar zij in retraite zou gaan. Haar telefoon is gepeild in het duingebied tussen Castricum, Egmond aan Zee en Heiloo. Verder ontbreekt ieder spoor. Fiona is 1.55 m, heeft blauwe ogen en donkerbruin kort krullend haar. Ze heeft een tenger postuur. Ze was waarschijnlijk gekleed in een blauw/witte rok, een blauwe trui en witte gympen. Vermoedelijk had zij een blauwe of witte jas aan. Ze is slecht ter been door de botziekte melorheostosis en loopt met een stok.

Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tips kunt u doorgeven via het tipformulier (eventueel anoniem) zoekjemee.nl/tipformulier/ of telefonisch: 085-0606225.

UPDATE: De zoektocht heeft niet geleid tot het aantreffen van Fiona, meldt NH Nieuws.

Bronnen: Veronica Handgraaf, Hart van Nederland, politie Noord-Nederland, zoekjemee.nl en NH Nieuws.

Foto: zoekjemee.nl

Zie ook: "Ik ben op het moment bereid alles aan te pakken om haar te vinden." en Fiona Meiland (43) vermist (urgent) MET UPDATE

Meer berichten