Afbeelding

Feestelijke opening Aldi Castricum

Algemeen Castricum

Vrijdag 9 februari wordt om 8.00 uur de verbouwde Aldi-vestiging aan het Bakkerspleintje in Castricum feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleidster Bianca Vonk. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

In verband met de verbouwing is het filiaal een aantal dagen gesloten geweest. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal tien euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld een fietsnavigatie, een tablet of een tegoedbon ter waarde van € 250,--.
Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleidster Bianca Vonk: "Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie verbouwde filiaal te mogen werken. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Castricum. We heten iedereen van harte welkom."

Proeverij

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een proeverij-stand bij de entree. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven, evenals de door de Consumentenbond als lekkerste geteste erwtensoep. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

Kijk voor meer informatie op deze website

Bron en foto: Aldi

Afbeelding
Eerbetoon lokale verzetsstrijders op straatnaamborden 26 minuten geleden
De Schuilkerk, Beeldbank Oud-Castricum nr. 300688
Ommetje Oosterbuurt met Oer-IJ gids gisteren
Afbeelding
Ga mee op ontdekkingstocht op het strand van Castricum 2 mei, 10:49
Judith Hollenberg en Hein Dil vertellen over de lokale geschiedenis tijdens een ommetje vanuit het Museumgemaal 1879 in Akersloot
Oer-IJ ommetje Akersloot 30 apr, 10:00
Deze toppers fietsen 800 kilometer in vijf dagen.
Rugby'ers CasRC stappen op fiets om geld in te zamelen voor jeugdprojecten 28 apr, 11:52
V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum 26 apr, 13:37
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 26 apr, 10:51
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05