Afbeelding
Foto: aangeleverd

Politieberichten met o.a. aangereden door eigen auto

Politie Regio

De politieberichten van maandag 22 januari tot en met zondag 28 januari 2018

Castricum

Maandag 22 januari werden er een aantal valse biljetten van 50 euro ingeleverd aan het politiebureau. Deze biljetten waren overduidelijk vals en voorzien van diverse Chinese of andere Oosterse tekens. De biljetten waren gevonden op de grond van een horecagelegenheid in Castricum. De biljetten zijn vernietigd.

Vrijdag 26 januari rond 11.00 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Stationsweg te Castricum. De bestuurder van een personenauto parkeerde zijn voertuig in een parkeervak. Hierna opende de passagier de deur om uit te stappen. Hierbij is er vermoedelijk niet gekeken of er nog verkeer aan kwam. Een passerende fietser schampte de deur en kwam vervolgens ten val.

Zaterdag 27 januari rond 17:00 uur kwam er een melding dat er een persoon voor een garage op de grond lag. Toen de politie ter plaatse was stond de persoon, die op de grond lag, alweer. Bleek dat de man met zijn auto voor garage stond en uitgestapt was om zijn garagedeur open te doen. Echter tijdens het open doen van de garagedeur werd hij van achteren aangereden door zijn eigen auto. Vervolgens kwam hij klem te zitten tussen de voorzijde van zijn auto en de garagedeur. Hij is zelf tussen de auto en garagedeur uit gekomen. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en het bleek dat zijn linker scheenbeen gebroken was. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Akersloot

Vrijdag 26 januari omstreeks 19.50 uur heeft een bewoner van de Boschweg een aantal jongens aangesproken over het afsteken van vuurwerk en dit vuurwerk van de jongens afgepakt. Even later hoorden de bewoners gerommel aan hun hek en toen men ging kijken bleek dat de brievenbus van hun hek afgetrokken was. Deze werd later in de sloot terug gevonden.

Zaterdag 27 januari om 02:15 uur is er getracht in te breken in een schuur gelegen aan de Boschweg te Akersloot. Deze schuur is middels een houten deur afgesloten waarvoor tevens twee metalen stangen zijn gezet. De daders hebben geprobeerd om één van deze stangen weg te breken. Dit is echter niet gelukt. Er is echter wel schade ontstaan aan de stang en de deur.

Bron: Politie Castricum

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 17 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01