Afbeelding
Foto: Aangeleverd

BIEB Atelier, een creatieve activiteit voor kinderen in bibliotheek Limmen

Algemeen Limmen

Bij de bibliotheek in Limmen kunnen kinderen in de vakantie komen knutselen in het BIEB Atelier. Op woensdag 3 januari van 14.00 tot 15.30 uur kunnen jonge creatievelingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Na het voorlezen van een mooi verhaal gaan ze knutselen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om een eigen kunstwerk te maken. Het is nog een verrassing wat ze deze keer gaan maken.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept en na afloop maken ze van de gemaakte kunstwerken een kleine tentoonstelling in de bibliotheek.

Ook meedoen? Kom dan op 3 januari naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2a. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Aanmelden kan via de jeugdagenda op  www.bibliotheekkennemerwaard.nl/jeugd of tijdens openingsuren bij de klantenservice in de bibliotheek (betalen met pin).

Bron en foto: Bibliotheek Kennemerwaard