Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Fiona Meiland (43) vermist (urgent) MET UPDATE

Fiona, die in een beschermd wonen complex in Emmen woont, kwam op maandag 18 december aan bij een klooster in Heiloo voor een retraite. Zij zou op 29 december weer thuis zijn, maar is daar niet gearriveerd.

Navraag heeft geleerd dat Fiona op 19 december het klooster voor 07.00 uur heeft verlaten. Sindsdien ontbreekt elk spoor.
Omdat zij door de ziekte melorheostosis slecht ter been is, en gebruik maakt van een stok, wordt vermoed dat Fiona per bus naar Castricum is gereisd.
Haar moeder denkt dat zij daar mogelijk de duinen in is gegaan en maakt zich ernstig zorgen over het welzijn van haar dochter.

Naam: Fiona Meiland
Geboortedatum: 16-4-1974
Leeftijd: 43
Lengte: 1.55 m.
Haarkleur: Donkerbruin, kort, krullend
Oogkleur: Blauw
Fiona heeft een tenger postuur en een kleine moedervlek op de wang.
Zij was waarschijnlijk gekleed in een blauw/witte rok, blauwe trui, witte jas en witte gympen.

Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tips kunt u doorgeven via het  tipformulier (eventueel anoniem) http://zoekjemee.nl/tipformulier/ of telefonisch: 085-0606225.

Bron en foto's: ZoekJeMee op Facebook

UPDATE 31 DECEMBER:

Signalen van de telefoon van Fiona Meiland zijn gepeild in het bos bij Castricum. Er is in de avond van 30 december tot 01:45 uur (31 december) een grote zoekactie geweest in het duingebied, helaas zonder resultaat.

Er werden veel mensen ingezet van politie, brandweer, PWN en de reddingsbrigade. De politie zocht met 2 auto's en een helikopter, de brandweer met 3 auto's, PWN met 2 auto's en de reddingsbrigade met 1 auto.

Bron: Brandweer Castricum

Meer berichten