Logo uitkijkpost.nl
Johan Slim verwelkomt u graag bij Dok-10 Bar & Kitchen: "Laat u verrassen!"
Johan Slim verwelkomt u graag bij Dok-10 Bar & Kitchen: "Laat u verrassen!" (Anita Webbe)
Akersloot

Nieuw restaurant 'Dok-10' geopend in Akersloot

AKERSLOOT - Een nieuwe koers voor het voormalige restaurant 't Kombuis is een feit. Het restaurant heet voortaan 'Dok-10 bar & kitchen', met ervaren uitbater Johan Slim aan het roer. Dok-10 is door de ligging, het sfeervolle interieur, gastvrije service en hoogwaardige kookkunsten de perfecte locatie voor uw diner, receptie, feest of borrel.

Voor de nieuwe naam 'Dok-10' is gekozen vanwege de prachtige ligging aan de jachthaven van het Alkmaardermeer en het 'huisnummer' 10. Het restaurant bestaat feitelijk uit twee delen, waarvan het eerste deel aan de havenzijde een complete metamorfose heeft ondergaan. In januari wordt het tweede deel verbouwd en zal in dezelfde stijlvolle en trendy sfeer aangekleed worden. Het prachtige uitzicht op de jachthaven en goede bereikbaarheid nabij doorgaande wegen, aanmeergelegenheid voor boten én parkeergelegenheid voor de deur maakt Dok-10 tot een zeer toegankelijke en aantrekkelijke uitgaansgelegenheid.

Voor ieder wat wils
Met een gezellig bar & kitchen concept is Dok-10 helemaal van deze tijd. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner, maar ook voor een drankje, klein hapje of borrel met vrienden. Momenteel is er plaats voor zeventig dinerende gasten. Er zijn een aantal gezellige ronde sits en zelfs de bar is speciaal ingericht om aan te dineren. Johan: "Wanneer het andere restaurantgedeelte open gaat, is het ook mogelijk om te kiezen voor private dining. Vanzelfsprekend is de ruimte ook te boeken voor feesten en partijen tot 250 personen, al dan niet met dj of band."

Uitbater Johan Slim heeft ruim 20 jaar ervaring in de horeca. "Ik heb een gezellig en goed team samengesteld met uitstekende kennis van zaken. Onlangs heb ik een extra kok aangesteld die afkomstig is uit Herman den Blijkers' restaurant 'Las Palmas'. Er zal op een pure en eerlijke manier gekookt worden. Alles vers of huisgemaakt," zo verzekert Johan.

Smaaksensatie
"Het concept is 'bar & kitchen' met goede mogelijkheid tot shared dining. Onze manier is Fusion koken met maandelijks variërende gerechten dat met de seizoenen meedraait," vertelt Johan enthousiast. "Ook is een houtskoolgrill geplaatst welke zorgt voor een fantastische smaaksensatie. Samen met de bijpassende wijnen van wijnleverancier Vindorado worden de gerechten getild naar een prachtige smaakbeleving!" Ook wordt er niet alleen Heineken bier uit de tap geschonken, maar voor echte bierliefhebbers ook Brand Premium en diverse andere mooie speciaalbieren.

Reserveren
Dok-10 is momenteel van donderdag tot en met maandag geopend. Binnenkort verschijnt het menu op de website www.dok-10.nl want er wordt nog druk aan gewerkt. Intussen kunt u zich beslist laten verrassen! De medewerkers hopen u binnenkort als gast in het restaurant te mogen verwelkomen.

U kunt dagelijks reserveren via telefoonnummer 0251-312295 of via mail: info@dok-10.nl. Het adres is Geesterweg 10, 1921 BX in Akersloot.

Tekst en foto's: Anita Webbe

Meer berichten