Afbeelding
Aangeleverde foto

Kerstspecial Baby Sensory bij Ouder-kind Café

Algemeen Castricum

Bij Speelvereniging de Springplank in Castricum is het Ouder-kind Café elke dinsdagochtend tussen 10:00 uur en 11:30 uur open voor ouders en kinderen van nul tot twee jaar. Kinderen kunnen met hun ouders meedraaien met de peuterclub. Ouders kunnen bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl hun kinderen gezellig spelen in het speellokaal van de Springplank of bij goed weer buiten in de speeltuin. Er zijn speelhuisjes, glijbaantjes, loopauto's, een nestschommel en een zacht klauterbaantje waarmee de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken.

Ouder-kind Café
Het komend jaar wordt regelmatig een speciaal Ouder-kind Café gehouden waarbij verschillende interessante onderwerpen of activiteiten aan bod komen. Woensdagochtend 20 december is er al een workshop Baby Sensory voor baby's van nul tot vijftien maanden. Deze workshop is een speciale feestelijke kerstspecial. Met rinkelende kerstbelletjes, prachtige lichtjes en mooie kerstmuziek. Bij Baby Sensory worden activiteiten en materialen aangeboden om spelenderwijs de ontwikkeling van je baby te stimuleren op verschillende sensorische, ofwel zintuiglijke, gebieden. Hieraan beleef je samen met je baby en andere deelnemers een leuke ochtend en doe je ideeën op voor thuis. De workshop is een verkorte les van de cursus Baby Sensory. Op deze manier kan vrijblijvend kennis gemaakt worden met het Baby Sensory-programma. De cursus wordt bij voldoende belangstelling gegeven bij de Springplank. Voor kosten, aanmelden en meer informatie hierover zie www.babysensory.nl.

Hou voor het actuele programma van de Springplank de facebookpagina van de Springplank in de gaten: www.facebook.com/DeSpringplankCastricum. Adres van de Springplank: Dorpsstraat 109 in Castricum.

Bron en foto: de Springplank

Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 uur geleden
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00
Politie ter plaatse bij winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine' 8 apr, 10:30