Logo uitkijkpost.nl
De pastores Johan Olling en Herman Helsloot met tussen hen in deken Moltzer.
De pastores Johan Olling en Herman Helsloot met tussen hen in deken Moltzer. (Aangeleverde foto)
Limmen

Pastores vieren jubileum met cabaret

De pastores Herman Helsloot en Johan Olling van de Corneliusparochie in Limmen bieden op zaterdagavond 2 december alle parochianen en belangstellenden een cabaretavond aan in de Willibrorduskerk in Heiloo. Ze hebben cabaretier Robbert Jan Proos uitgenodigd de avond te verzorgen. Hij doet dat met teksten, liedjes en stukjes onder de titel 'Alleenzaamheid'.

Het is op 18 december veertig jaar geleden dat pastor Herman Helsloot pastoraal werker werd. Op 20 mei was het 35 jaar geleden dat hij tot priester werd gewijd. Pastor Johan Olling werd op 1 september ingezegend, hij kreeg 35 jaar geleden zijn eerste aanstelling als basispastor. Vanwege dit feit staan zaterdag beide pastores in het zonnetje. De avond begint om 20.00 uur. Er is koffie en thee met iets lekkers en na afloop wordt er ook een borrel geschonken.

De feestelijkheden krijgen op 3 december een vervolg in de Willibrorduskerk. Tijdens een gezamenlijke regioviering om 10.00 uur in de Willibrorduskerk in Heiloo wordt er 'Eerste Advent' gevierd en vol dankbaarheid stilgestaan bij de jubilerende pastores en bij het negentigjarig bestaan van de Willibrorduskerk op 22 augustus. Neem geen cadeaus mee. Het mooiste cadeau is ieders aanwezigheid.

Bron en foto: Corneliuskerk-Limmen.nl

Meer berichten