Logo uitkijkpost.nl
Burgemeester Mans reikt de cheque uit aan Danny van groep 8 van de Antoniusschool
Burgemeester Mans reikt de cheque uit aan Danny van groep 8 van de Antoniusschool (Foto: STiP Fotografie)
Castricum

Erwtensoep met sambal

Dinsdagochtend 7 november brachten burgemeester Mans en wethouder Rood een bezoek aan de Antoniusschool in Castricum voor het Burgemeestersontbijt. De burgemeester, de wethouder en de kinderen geven met het gezamenlijk Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld van het belang van een gezond ontbijt in de Week van het Nationaal Schoolontbijt. Aan het eind van het ontbijt betaald de burgemeester symbolisch voor het ontbijtje met een donatie van € 150,00 aan het Jeugdcultuurfonds, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt.

Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven. Danny, één van de leerlingen van de Antoniusschool nam de cheque met het bedrag van € 150,00 in ontvangst.

De burgemeester en de leerlingen spraken uitvoerig over een gezond en lekker ontbijt. Ook over het avondeten werd even gesproken. Verschillende gerechten kwamen ter sprake ook een gerecht wat de burgemeester erg lekker vindt; erwtensoep met sambal!

Tekst: Yvonne van Stiphout

Meer berichten