Logo uitkijkpost.nl
Akersloot

6e Editie Nederlands Kampioenschap Keezen.

Op zaterdag 14 oktober start de 6e editie van het NK Keezen. Sinds 2012 is dit een terugkerend fenomeen, dat ieder jaar groter, spannender en vooral gezelliger wordt. Het NK wordt georganiseerd door de Nederlandse Keezbord Organisatie (N.K.B.O.), de bond, die ervoor zorg draagt, dat het NK eerlijk verloopt en voor iedereen een onvergetelijk evenement is. Teams vanuit heel Nederland zullen strijden om de beker en de mooie prijzen.
Tijdens het NK worden er voorrondes gespeeld waarin om een finaleplek wordt gekeezd. Per voorronde kunnen er 80 teams worden ingeschreven. Na de laatste voorronde worden de geplaatste teams bekend gemaakt en krijgen de teams die de finale hebben gehaald een uitnodiging.

Het evenement vind plaats in Café restaurant de Vriendschap, Kerklaan 18 in Akersloot.
De eerste voorronde vindt plaats op zaterdag 14 oktober, de tweede voorronde op zaterdag 28 oktober en de derde voorronde op zondag 12 november.
Van de drie voorronden gaan de 80 best scorende teams door naar de finale. Deze vind plaats op zaterdag 18 november, waar gestreden wordt voor eeuwige roem en prachtige prijzen.

Voor alle voorronden zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in voor één van de voorronden en wie weet ga jij met de titel Nederlands Kampioen Keezen naar huis. Inschrijvingen via www.nk.keezbord.nl.

Bron en foto: De Vriendschap Akersloot

Meer berichten