Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Akersloot

Je ergste nachtmerrie!

Voor de zesde keer organiseert de Stichting Samen Spelen uit Akersloot hun inmiddels befaamde griezeltocht. Omdat het zo goed bevallen is vorig jaar doen ze het dit ook deze keer weer op Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205 in Castricum.

We zijn allemaal kind geweest, we hebben allemaal geloofd in mooie dromen waarin sprookjesfiguren of andere mythische figuren voorkwamen. Als Klaas Vaak met zijn zand strooide, was je als kind al gauw vertrokken naar dromenland. Maar.........de Klaas Vaak die je tegenkomt bij het begin van de griezeltocht strooit met heel ander zand: met dit zand beland je in je ergste nachtmerrie! En deze nachtmerrie wordt levensecht op vrijdag 3 en zaterdag 4 november. Ga terug naar je jeugd, herbeleef je dromen opnieuw en kom de hoofdfiguren tegen op de camping in het donker. Wie weet loop je Sneeuwwitje of Assepoester tegen het lijf en onthoud: niets is wat het lijkt!!

Maar naast het griezelen valt er ook veel te lachen. Het is in de afgelopen jaren gebleken, dat mensen het waarderen als ze ook plezier kunnen hebben, dus is het griezelen met humor doorspekt. Zo bestaat toch nog de mogelijkheid dat je 's nachts na de griezeltocht goed slaapt en niet steeds onder je bed of in de kast kijkt of daar een eng figuur in zit.

Gezien het spannende karakter is de tocht alleen toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. T/m 16 jaar dienen kinderen begeleid te worden door een volwassene. Tevens is het belangrijk dat je goed ter been bent, het terrein is niet overal vlak en het is donker, dus doe goed schoeisel aan.

Vanaf maandag 2 oktober 2017 is het mogelijk om je in te schrijven. Dat kan alleen via de website: www.stichtingsamenspelen.nl. Je loopt in groepsverband (groep bestaat uit 6 tot 8 personen) en de tocht duurt ongeveer 1 uur. Groepjes van minder dan 5 personen worden samengevoegd met anderen, om zo een volwaardige groep te creëren. De kosten zijn 12 euro p.p.

Bron en foto: Stichting Samen Spelen

Meer berichten