Logo uitkijkpost.nl
Otto Bruschke bouwde met 15 prikkers dit mozaïek van een Efteling attractie
Otto Bruschke bouwde met 15 prikkers dit mozaïek van een Efteling attractie (Foto: Bert Westendorp)
Limmen

65 jaar Bloemendagen Limmen

De 65ste editie van de Bloemendagen Limmen is een feit. Een mooie leeftijd is behaald maar er wordt nog lang niet gesproken over met pensioen gaan. Tot en met woensdag 10 mei zijn er in Limmen weer de schitterendste mozaïeken, werkstukken, beunen, straatversieringen en vrije categorieën te bewonderen. De route die door het dorp loopt is ongeveer 10 km lang, de vele bewoners zullen laten zien dat het feest is in het dorp. De vlaggen hangen buiten, straatversiering is gemaakt en in het gehele dorp zijn vooral in het weekend vele extra activiteiten georganiseerd.

In de Burgerij op de Dusseldorperweg is er een tentoonstelling van 30 jaar Bloemendagen in Frankrijk. De Gaasverwerkers maken dit jaar hun 50ste mozaïek en bouwen hun mozaïek het jaar erop weer op in Frankrijk. Dit doen ze al 30 jaar. Het evenement in Frankrijk trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers.

Er is meer dan genoeg te zien, te doen, te proeven en te ruiken tijdens de Bloemendagen. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Bezoek ook: www.bloemendagenlimmen.nl

Bron en foto: Stichting Bloemendagen Limmen

Meer berichten