Foto:  Evelien Olivier.
Foto: Evelien Olivier.

Brandweernieuws week 10: Personenauto in tuin in Limmen

Algemeen Castricum

Akersloot- Maandag om 11:54 zijn de spuitgasten uitgerukt voor een gaslek aan de Fielkerweg. Bij aankomst heeft de brandweer de omgeving afgezet en hebben ze diverse metingen verricht. Dit in afwachting van het gasbedrijf die de lekkage weer heeft verholpen. De lekkage was veroorzaakt door zaagwerkzaamheden in een leiding die naast de gasleiding lag waar aan gewerkt werd.

Castricum- Dinsdagmiddag was er een loze brandmelding bij het Ribw aan de Oude Parklaan en was veroorzaakt door stoomvorming.

Zondagavond 12 maart om 18:15 zijn de spuitgasten uitgerukt voor een prullenbak in de brand aan de Gerbrandsven. Ze konden het brandje blussen vanuit de cabine door gebruik te maken van de bumper monitor die op hun nieuwe voertuig zit. Het brandje was daarom ook snel geblust.

Zondagavond om 22:09 was er een brandmelding bij Serviceflat Sans Souci, ter plaatse bleek het te gaan om roken onder de melder door een bewoner.

Limmen- Donderdagmiddag om 16:50 was een personenauto een tuin ingereden aan de Dusseldorperweg. Hierbij zijn alle hulpdiensten ingezet zoals de brandweer, ambulance en politie. Door nog onbekende oorzaak was de automobiliste van de weg geraakt en heeft hierbij een tuinhek omver gereden. De brandweer heeft eerste hulp verleend totdat de ambulancedienst ter plaatse kwam. Hierna hebben ze geassisteerd om de vrouw uit haar auto te bevrijden. De bestuurster is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Om 18:15 werden de spuitgasten van Limmen opgeroepen om uit te rukken naar een woning van het GGZ aan de Olvendijk in Heiloo. Ook de spuitgasten van brandweer Heiloo waren al onderweg en hadden de brand snel onder controle. En was de komst van brandweer Limmen niet meer nodig en ze konden halverwege terugkeren.

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 13 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01