Afbeelding

Politieberichten week 10 met o.a. Engels sprekende klusjesmannen

Politie Castricum

De politieberichten van week 10: maandag 6 maart t/m zondag 12 maart 2017

Ierse travellers
In ons gebied zijn weer de Engels sprekende klusjesmannen gesignaleerd. Dit zijn meestal travellers uit Ierland. Zij bellen bij U aan en bieden hun diensten, meestal voor (veel) geld, aan.
Ons advies; Ga niet op hun aanbod in en bel met de politie.

Castricum
Zondag 12 maart omstreeks 03.00 u is er op de CF Smeetlaan een vechtpartij geweest. Twee jongemannen uit Castricum zijn door in ieder geval twee jongens, gekleed in een wit T-shirt uit een groep van 7 personen geslagen. De groep is daarna weggefiets. Eén jongeman is wel gewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Er is door de politie nog een zoekslag gemaakt doch de daders zijn niet aangetroffen.
De beide mannen hebben aangifte gedaan.

Om 13.59u vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Provinciale weg N203. Een viertal voertuigen was hierbij betrokken. Er was alleen materiële schade. Twee voertuigen werden afgesleept. Oorzaak was het onvoldoende afstand houden.

Limmen
Donderdag 9 maart om 16:46 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Dusseldorperweg. Een 68 jarige vrouw, was met haar voertuig in de voortuin van een woning aan de Dusseldorperweg tot stilstand gekomen. De vrouw was wel aanspreekbaar maar verward. Zij wist zich niets meer te herinneren van het ongeval. De bestuurster heeft het gehele hekwerk over een lengte van zo'n 8 meter aan de voorzijde van de tuin omver gereden. Haar voertuig stond stil bovenop een betonblok van het hekwerk. Als gevolg hiervan kon zij niet meer weg rijden. De bestuurster is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis in Alkmaar. Haar rijbewijs is, gezien de omstandigheden van dit ongeval, ingevorderd

Vrijdag 10 maart om 08.33u vond er een aanrijding plaats tussen een fietsster en een auto op de kruising Kerkweg – Vuurbaak.
De fietsster fietste over de Vuurbaak en wilde bij de kruising met de Kerkweg linksaf slaan. De personenauto reed met lage snelheid in oostelijke richting over de Kerkweg en ter hoogte van de kruising met de Vuurbaak zag hij de voor hem van rechts komende fietsster niet aankomen en tikte haar zachtjes aan. Hierdoor kwam de fietsster ten val en raakte met haar hoofd het wegdek. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en is daar opgenomen. De automobilist heeft de fietser vermoedelijk als gevolg van de laagstaande zon niet aan zien komen.

Bron: Politie Castricum
Foto: Monique de Vries

De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 7 uur geleden 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00
Politie ter plaatse bij winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine' 8 apr, 10:30
De politie in winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine 8 apr, 09:43