Logo uitkijkpost.nl
Bakkum

Stratenplan in Bakkum: ook meedoen?

Tien enthousiaste straatcontactpersonen gaan in Bakkum aan de slag voor het zogeheten 'Stratenplan' in samenwerking met Welzijn Castricum. De groep kan nog uitbreiding gebruiken met inwoners uit Bakkum die iets voor hun straat of buurt willen betekenen.

Doel van het Stratenplan is ondersteuning dichtbij inwoners te brengen zodat, waar gewenst, een bijdrage geleverd kan worden aan prettig en zelfstandig kunnen wonen. Het kan bijvoorbeeld gaan om buurtgenoten die meer informatie over voorzieningen willen ontvangen of om de hulp aan inwoners die in een isolement terecht zijn gekomen. Het zal niet om een grote taak gaan en hulp hoeft niet alleen verzorgd te worden. Andere buurtbewoners of vrijwillige medewerkers van Welzijn Castricum kunnen een rol spelen bij verschillende ondersteuningswensen.

Op 22 maart om 13.30 uur komt de groep straatcontactpersonen bij elkaar en zijn nieuwe deelnemers ook van harte welkom. Op een ander moment afspreken is eveneens mogelijk. Wilt u ook actief worden voor het Stratenplan of meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Welzijn Castricum, telefoon: 0251 65 65 62 of per mail: info@welzijncastricum.nl.

Bron: Welzijn Castricum
Foto: Monique de Vries

Reageer als eerste
Meer berichten