Afbeelding

Vrijdagmorgen 24 februari Springplank open

Algemeen Castricum

In de vakantie gaat de speeltuin van de Springplank op vrijdag open voor jong en oud. Wie er wil komen spelen vrijdag ochtend is van harte welkom in de Springplank Speeltuin. De 'tractors' worden buiten gezet en jong en oud mag komen genieten van een kopje koffie en limonade. De Springplank is open vanaf 10:00 uur.

Kom gezellig langs en wie weet - misschien is er al de een of andere krokus te zien die het afgelopen jaar is geplant. Wie er zin in heeft pakt mee aan - er is nog een haag te planten en en zijn nog wat kleine klusjes te doen. Of je geniet samen met de kinderen van een heerlijke ochtend buiten.

De peuterochtenden staan in februari in het kader van 'Wakker worden!' Sommige dieren die in de winter slapen komen al een eerste keer uit hun hol. Welke dieren slapen in de winter en waarom doen ze dat? Verhalen en knutselwerkjes rond dit thema zijn er in februari tijdens de peuterochtenden. Ook in de speeltuin worden plant, dier en mens langzaam wakker… Info onder info@springplank-castricum.nl of 0623172754.

Bron en foto: Springplank Castricum