Afbeelding

Politieberichten week 4 met o.a. vals geld en inbraak in Limmen

Politie Castricum

Politieberichten van maandag 30 januari t/m zondag 5 februari 2017

Castricum

Maandag
Omstreeks 15:20 uur was er bij een bloemist op de Dorpsstraat in Castricum betaald met een vals biljet van 50,- euro. De dader hiervan had dit ook geprobeerd bij een bakkerij in Castricum maar aldaar was dit niet gelukt. Er waren bij de bakkerij wel camerabeelden en de dader werd herkend door een collega. De collega had voordat deze melding kwam een auto gecontroleerd met hierin twee personen uit Amsterdam. De personen en het voertuig zijn helaas niet meer aangetroffen in de omgeving van Castricum en ook niet op de adressen in Amsterdam. De dag erna is de verdachte in Amsterdam aangehouden op heterdaad, omdat hij aldaar ook had betaald met vals geld. Bij zijn aanhouding bleek de verdachte in het bezit van 16 valse briefjes van 50,- euro. De recherche in Amsterdam doet verder onderzoek naar de verdachte.

Donderdag
Tussen donderdag 2 februari 19:00 uur en vrijdag 3 januari 10:00 uur is er een fiets weggenomen vanuit een schuur op de Lindenlaan in Castricum. De schutting was dicht met een schuifslot en deze heeft men open gemaakt. Vervolgens heeft men een niet afgesloten fiets weggenomen uit een schuur die ook niet afgesloten was.

Vrijdag
Omstreeks 16:15 uur heeft er op de Willem Lodewijkstraat in Castricum een aanrijding met letsel plaatsgevonden. Drie meiden fietsten achter elkaar en toen een van hen ging inhalen ontstond er een aanrijding. Een van de meiden viel op het wegdek en had een snee boven haar oor. De snee is in het ziekenhuis gehecht en daarna mocht zij weer naar huis toe.

Limmen

Dinsdag
Tussen 13:00 uur en 23:00 uur is er ingebroken in een woning gelegen aan de Pagenlaan. Aan de achterzijde van de woning heeft men de openslaande deuren opengebroken. De 1e etage is geheel doorzocht en dit was een grote puinhoop. Op dit moment is nog onbekend wat er allemaal weggenomen is. De aangeefster gaat nog een goederenlijst aanleveren.

Bron: Politie Castricum
Foto: Monique de Vries

De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 10 uur geleden 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00
Politie ter plaatse bij winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine' 8 apr, 10:30
De politie in winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine 8 apr, 09:43