Logo uitkijkpost.nl
Foto: Evelien Olivier.
Foto: Evelien Olivier.
Castricum

Brandweernieuws: druk met automatische brandalarmen

De hele week was het raak met de automatische brandalarmen waarop de brandweer diverse keren is uitgerukt maar ook een paar keer binnen kon blijven omdat ze weer ingetrokken werden. Hier volgt een opsomming van : Verzorgingstehuis de Boogaert(maandag), afdeling RIBW Oude Parklaan( maandag en dinsdag 2x), Strammerzoom Akersloot (woensdag), Vervolgkliniek Oude Parklaan(donderdag) en de technische dienst Watertorenpad (zondag 2x).

Containerbrand

Castricum- Zondagavond om 21:00 hebben de spuitgasten een papiercontainer geblust op sportpark de Puikman bij Vitesse '22. Deze hebben ze met 1 straal hogedruk weten te blussen.

Buitenbrand

Castricum- Zondagmiddag eerste kerstdag om 13:15 zijn de brandweerlieden uitgerukt om een buitenbrand te blussen aan de Heemsterderweg. De brand woedde in een grote hoop compost bij een restafval verwerkingsbedrijf wat daar gelegen is. De brand was veroorzaakt door broei in de hoop compost. De brandweer heeft de brand weten te blussen met twee stralen hogedruk. En met behulp van de grootte graafmachine die de hoop omgooide om de brand beter te kunnen blussen.

Meer berichten