Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Start wijkontmoeting senioren Tuin van Rommel

Sinds 3 jaar zijn er wekelijkse ontmoetingen voor senioren op verschillende plaatsen in Castricum en Limmen. Deze wijkontmoetingsplekken zijn zo in trek dat Welzijn Castricum nu een vierde groep gaat starten in samenwerking met de Tuin van Kapitein Rommel.

Iedere woensdagochtend vanaf 18 januari  tussen 10.00 en 12.00 uur zijn ouderen van harte welkom om in de prachtige omgeving van de tuin met elkaar een paar gezellige uurtjes door te brengen.
De ervaring bij de andere ontmoetingsplekken is dat mannen en vrouwen, die wekelijks komen, het gezellig vinden met elkaar koffie te drinken en van gedachten te wisselen. De deelnemers leren elkaar goed kennen en  vriendschappen ontstaan. De groepen worden begeleid door betrokken vrijwilligers. Na binnenkomst praten mensen onderling, na een uurtje is er een centraal gesprek waar ieder die dat wil zijn eigen inbreng kan geven. Mooie, grappige en ontroerende gesprekken komen hieruit voort.
Op woensdagochtend is er een wijkontmoeting in Fase Fier en op vrijdagochtend aan het Kooiplein. Op dinsdagochtend komt er een groep samen in Limmen bij Maison de la Chasseigne. Wanneer vervoer een probleem  kan het vervoersproject van Welzijn Castricum tegen  een oplossing bieden. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Welzijn Castricum 0251 65 65 62 of info@welzijncastricum.nl . Gastvrouwen of gastheren die één keer per twee weken de groep willen begeleiden zijn ook van harte welkom.

Bron en foto: Stichting Welzijn Castricum

Meer berichten