Logo uitkijkpost.nl
Foto: Facebookpagina Camping Geversduin
Castricum

Korren met zonsondergang

  Landbouw / Visserij

Heb je altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Ga op avontuur op het strand en beleef samen een geweldige avond die je zeker bij blijft. Geef je op en ga mee op excursie met Gjalt van de Natuurnatuurlijk. Korvissen. Leer op een leuke en grappige manier wat er voor dieren leven aan de kust en in de Noordzee.

Bij het natuurcentrum op camping Geversduin wordt er eerst meer verteld over zeedieren, weersomstandigheden en aanpak en na een mooie fietstocht door de duinen trek je vanaf het strand een kornet (visnet) door de branding waarna je de vangst bekijkt en zelfs mag aanraken.

Gjalt legt op bevlogen wijze uit wat er allemaal in het net zit en deelt zijn kennis en liefde voor de Noordzee met je. De kinderen staan centraal, en korvissen is een echt familiefeest. Gjalt weet uit jarenlange ervaring iedereen mee te slepen met zijn aanstekelijke Amsterdamse enthousiasme.

Een excursie duurt ongeveer twee en een half uur, en slecht weer bestaat niet!  Neem warme (boven)kleding, zwemspullen en een handdoek mee. Voor wie wil en wanneer het mogelijk is zijn er wetsuits voor volwassenen en kinderen beschikbaar. Een korte broek is vaak ook voldoende om samen een net door de branding te slepen. Kinderen mogen mee onder begeleiding van een volwassene

Deze excursie vindt plaats op vrijdag 21 september 2018 van 18:30 - 21:00 uur en kost 5 euro per persoon.

Wil jij deze excursie niet missen? Meld je dan nu aan via: info@campinggeversduin.nl of bel naar 0251-661095.

Bron: www.campinggeversduin.nl

Meer berichten