Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
Fenna, Sophie, Eefje en Maud. Foto: Amber Schermer

DOS turnsters stromen door naar finale!

Sport

CASTRICUM - Op 24 maart was het tijd voor de derde, en laatste, voorwedstrijd voor Rayon Kennemerland. De wedstrijd werd in Beverwijk geturnd, met individuele scores voor de bovenbouw en teamscores voor de middenbouw. Ook werd vandaag bekend wie er doorstroomt naar de finale op 1 juni in Amsterdam.

Fleur Denneman, Isabel Stein, Iris Spil, Feline van Graas (Supplement F) en Warea Antipin (Supplement G) beten vandaag het spits af. Fleur liet zien dat ze hard aan sprong heeft gewerkt, Iris en Isabel waren super stabiel op balk en Warea en Feline lieten prachtige brugoefeningen zien. Een wedstrijd vol mooie stappen en goede cijfers. Iris heeft met drie stabiele voorwedstrijden ook een plekje in de finale bemachtigd!

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Féline Denneman, Lucille Glorie, Jolijn Kronenberg en Amber Schermer in Supplement F. Amber straalt in deze wedstrijd op vloer, Féline maakt mooie stappen op sprong, Jolijn laat zien dat ze een brugspecialiste is en ook Lucille haar brugoefening is prachtig! Jolijn staat op dit moment heel knap eerste reserve voor de doorstromingswedstrijd.Tessa Schermer (Supplement E), Sophie Lee, Fenna Groen, Eefje Franken en Maud Marquilhas (Supplement 6) sluiten vandaag de dag af. Tessa start op vloer en dat belooft veel goeds, een prachtige oefening. De doorstroming heeft zij dan ook meer dan terecht gehaald!

Maud haalt een 13.00 op balk voor een super strakke oefening, Fenna en Eefje turnen hele knappe brugoefeningen en Sophie laat zien dat zij op vloer heel hard heeft geoefend en mooie stapjes heeft gemaakt. Het team in supplement 6 wordt voor deze mooie oefeningen beloond met een dik verdiende bronzen medaille, als kers op de taart hebben deze vier meiden ook nog eens de finale bereikt!

Op 7 april turnen de meiden uit supplement 5 en 7 hun laatste voorwedstrijd en hopen we op nog meer mooie oefeningen en, wie weet, nog meer doorstromers.

V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum gisteren
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 26 apr, 10:51
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20