Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Metamorfose Centrumplein Camping Geversduin

Toerisme Castricum

De eerste stacaravans zijn uit hun winterstalling gehaald en vinden weer hun geliefde plaats op Camping Geversduin. De seizoenplaatsen worden gezellig gemaakt met plantjes, lampjes en kunstwerken. Nu de dagen langer worden en de zon zich steeds meer laat zien, kunnen de echte kampeerders niet wachten om hun vrije tijd in de natuur door te brengen. Vanaf donderdag 29 maart is Camping Geversduin weer geopend en is iedereen welkom om dat speciale campinggevoel te ervaren.

Het Centrumplein van Camping Geversduin heeft deze winter een totale metamorfose gekregen. Zo is er vanaf dit seizoen een nieuw restaurant; Knoest Eten en Drinken. Een heerlijke plek voor ontbijt, lunch of verse pizza. Bekijk vooral eens de bijzondere moswand in het restaurant. Daarnaast is er is een minimarkt gekomen voor de vergeten boodschappen en verse broodjes. De recreatieruimte heeft een nieuw onderkomen gekregen en het grote springkussen is verplaatst, waardoor het terras vergroot is en er meer gelegenheid is om te zitten.

Tijdens de vakanties en in de weekenden in mei en juni staat het recreatieteam weer klaar om alle gasten te vermaken met leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen op 1e Paasdag paaseieren zoeken op Camping Geversduin en paasbroodjes bakken boven het kampvuur. Maar ook na Pasen organiseert het recreatieteam genoeg leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld mee op uilenexcursie of ga korvissen in de Noordzee. Kinderen kunnen knutselen tijdens CreativiTIJD, bouwen aan een fort met materialen uit de natuur of deelnemen aan een kindermusical.

Bron en foto: Kennemer Duincamping Geversduin

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57