Afbeelding
Foto: aangeleverd

Clubkampioenschap Senioren Biljart Limmen

Sport Limmen

LIMMEN - Bij Senioren Biljart Limmen in het biljartpaleis in de Vredeburg is op dinsdag 10 mei het einde van de competitie 2016/2017 afgesloten met de traditionele wedstrijden om het Clubkampioenschap en de Harry Levering bokaal.

Voor deelname aan het Clubkampioenschap worden de eerste drie uit de A-, B- en C-klasse libre uitgenodigd voor deelname, dus negen deelnemers, die na loting verdeeld over drie pooltjes uitmaken wie de finale speelt. Een finaleplaats was er voor Ton Pater, Gerrit Tuyn en Jan Zonneveld. Ton was in vorm en wist beide partijen winnend af te sluiten en mag zich clubkampioen van het seizoen 2016/2017 noemen.

De finale voor de Harry Levering bokaal ging tussen Dick Heyne, Hans Vermast en Wim Groot. Hans Vermast, met een gewonnen en een verloren partij, net als de andere twee echter met een beter gemiddelde! Hij mocht daarom de hoofdprijs in ontvangst nemen met een bedrag van 50 euro van de sponsor Autobedrijf Harry Levering uit Limmen en de bijbehorende wisselbeker. Aan het eind van de middag vond de prijsuitreiking plaats van de reguliere competitie libre.

De kampioen van de A- klasse Dick Heyne, kampioen B-klasse Gerrit Tuyn, kampioen C-klasse Tebbe Tebbens, de beste van het bandstoten Leo Stoop en de eerste van de driebandencompetitie Kees Levering. De vereniging kan terugkijken op een geslaagde middag met mooie prijzen voor de winnaars met een hapje en drankje voor de aanwezigen, mede dankzij enkele sponsoren.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen gisteren
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57