Afbeelding
Foto: Monique de Jager

Politie druk met o.a. gestolen personenauto en bromfietsen

Politie Regio

De politieberichten van maandag 4 februari tot en met zondag 10 februari

Limmen
Woensdagochtend 6 februari om 08.45 uur vond er, op de Rijksweg te Limmen ter hoogte van de Uitgeesterweg, een ongeval plaats tussen een personenauto en een bromfiets. Een personenauto, die vanaf Castricum rechtsaf de Uitgeesterweg op wilde gaan, zag de bromfietser, die in de richting Castricum reed, over het hoofd. De bestuurster van de bromfiets is door personeel van de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Beide voertuigen waren wel beschadigd.

Akersloot
In de nacht van zondag 3 op maandag 4 februari is er vanaf de Hoocamp een personenauto gestolen. Betreft een Mercedes-Benz, type A180, grijs van kleur voorzien van het kenteken 47XZD6.

Tussen maandag 4 februari 15:30 uur en dinsdag 5 februari 2019 13:30 uur is er ingebroken bij een woning gelegen aan de Julianaweg te Akersloot. Men heeft een raam bij de keuken opengebroken. Woning is doorzocht.

Castricum
Maandagavond 4 februari rond 18:30 uur vond er aan verkeersongeval materieel plaats op de kruising Walstro/Soomerwegh. Een bus van Connexion reed over de Soomerwegh en maakte ter hoogte van de Walstro een draai en draaide de Soomerwegh in de richting van Castricum op. De buschauffeur gaf aan dat hij de tegemoetkomende auto die uit het Schubertplantsoen niet had gezien. Een sleper van de firma v.d Eng zag blauw blauw op de kruising en kwam poolshoogte nemen. Die heeft het voertuig meegenomen richting v.d Eng in Heemskerk. Lees meer over dit ongeval in dit artikel.

Er zijn afgelopen week een drietal bromfietsen gestolen vanaf de Dorpsstraat en de Stationsweg. Het betreft alle drie het merk Piaggio. Deze bromfietsen waren voorzien van de kentekens: D967TP, DKB03R en F169FV.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 19 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00