Afbeelding
Foto: aangeleverd

Ontdek de welzijnsvrijwilliger in jezelf

Human Interest Castricum

Ben je een denker, een doener of een gezelschapsmens? In ieder mens schuilt een vrijwilliger.

Welzijn Castricum kan haar taken niet uitvoeren zonder de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Wil je, bijvoorbeeld naast je huidige baan of andere activiteiten, ook als vrijwilliger voor een paar uur per maand aan de slag, kom dan naar onze speeddate-sessie om je te oriënteren. Vrijwilligerswerk is bij uitstek geschikt om kennis te maken met andere werkvelden of om nieuwe maatschappelijke functies voor jezelf te ontdekken. Je breidt je netwerk uit, leert nieuwe mensen kennen en een andere kant van jezelf ontdekken. Ook als je geen baan hebt of al lang niet meer werkt is het doen van vrijwilligerswerk een zinvolle bezigheid. Je bent in ieder geval nooit te oud maar ook niet te jong om te starten.

Tijdens een ontmoetingsdag stelt Welzijn je voor aan vrijwilligers uit de praktijk, zoals maatjes, taalcoaches voor vluchtelingen, voorlezer anderstalige kinderen, fietstrainers, chauffeurs, huis- of tuinklussers of thuisadministratievrijwilligers. Tijdens een speeddate kun je met hen in gesprek over wat er zo leuk is aan het doen van dit vrijwilligerswerk. Zij weten dat het passend is bij iedere agenda, voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen, binnenshuis of buiten, alleen of in een team.

Op donderdag 24 januari staat de koffie of thee, met uiteraard wat lekkers, klaar in de gezellige foyer van Geesterhage van 15.00 - 17.00 uur of van 19.00 - 21.00 uur en ben je van harte welkom.

Uiteraard zijn er ook medewerkers van Welzijn Castricum aanwezig om meer informatie te verstrekken over de vacatures en de mogelijkheden. Mocht er bij Welzijn geen passende werkplek zijn, dan is er ook een medewerker van de vacaturebank om je te informeren over andere mogelijkheden.

Ben je op 24 januari niet in de gelegenheid, maar wil je wel een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, bel dan naar 0251 – 65 65 62 of mail naar vcc@welzijncastricum.nl

De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 13 uur geleden
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 18 uur geleden
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00
Politie ter plaatse bij winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine' 8 apr, 10:30
De politie in winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine 8 apr, 09:43
Natalie, Anne-Marie en Vincent.
KidsVakantieCocktail niet meer weg te denken in de zomervakantie! 5 apr, 11:30