The Rolling Scones
The Rolling Scones Foto: Aangeleverd

Koningsdag bij De Bakkerij met topprogramma

Cultuur Castricum

De Bakkerij organiseert op Koningsdag een groot feest met een vol middag- en avondprogramma, Entree natuurlijk gratis en bij goed weer gooien ze de klapdeuren open.

12:00 Open
13:00 Catwise
14:30 Red Numbers
16:00 The Rolling Scones

19:30 Into the Attic
21:00 De Twijfelbrigade
22:30 Operation Hurricane
00:00 Instrumental Disorder

Catwise:
Catwise is een band die nummers maakt over nooit vertelde verhalen.
Benjamin, Felix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, leidende baspartijen en sfeervolle gitaarriffs komen samen en creëren een 'in your face' effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie, punk en post grunge. Met een beukende drummer, harde gitaren en een dreunende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

Red Numbers:
Red Numbers, een Bluesrock band uit Castricum. Ze spelen een variatie aan nummers van rustige blues tot hardrock. Momenteel zijn ze bezig met de 1e EP.

The Rolling Scones:
Als je van de rauwe, dampende Stones uit de jaren 60 en 70 houdt moet je zeker eens naar The Rolling Scones komen kijken. Van de vroege blues, R&B en popnummers met Brian Jones naar de wat stevigere rock met Mick Taylor. Geen opsmuk, geen toeters en bellen. Of beter gezegd geen blazers en keyboards maar The Rolling Stones zoals ooit bedoeld: drums, bas, gitaren en een verdwaalde bluesharp. Verwacht een heleboel hits, maar zeker ook een aantal minder bekende tracks. Het stampt, het rommelt, het knalt: it's The Rolling Scones!

Into The Attic:
Into the Attic is een Alkmaarse indie/rock band.
Met muziek invloeden vanuit allerlei genres zijn de nummers erg gevarieerd en wordt elk optreden gegarandeerd weer een feestje. Komt dat zien, komt dat zien!

De Twijfelbrigade:
Ze komen met zijn drieen, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook. Sommige liedjes zijn wat droevig maar het kan zomaar zijn dat ze vrolijk gespeeld worden. Of andersom. Dat is dan geen opzet, dat gebeurt gewoon en dat is dan precies de bedoeling; kortom de Twijfelbrigade!

Operation Hurricane:
Een jong en high energy rocktrio uit Haarlem. De band is ontstaan uit een passie voor alle soorten rockmuziek, waardoor de nummers doordrenkt zijn met invloeden uit de classic rock/grunge en de moderne rock. Met een hoge dosis energie, een ritmesectie die staat als een huis en subtiele maar krachtige riffs doen ze het stormen op het podium!

Instrumental Disorder:
De gekte is nabij met Instrumental Disorder. Deze jongens trekken alles uit de kast om de luisteraar te verrassen. Dit resulteert in gecompliceerde, maar toch toegankelijke muziek die bol staat van rauwe zang, vieze gitaarsolo's, innovatieve drumpartijen en vette basjes. Groots in zowel het bombastische als in het kleine, zal Instrumental Disorder je blijven verbazen.

De Twijfelbrigade
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 2 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01