Afbeelding
Foto: Aangeleverd

'De klanken zullen prachtig klinken'

Cultuur Limmen

Limmen Cultuur heeft voor het laatste concert van dit seizoen, Duo Puur uitgenodigd om te komen spelen in de PKN kerk te Limmen. Een mooi klassiek concert met bekende en minder bekende arrangementen voor harp en fluit.

Duo Puur is een kamermuziekduo, dat bestaat uit fluitiste Petra van den Dolder en harpiste Annegreet Rouw. Zij hebben elkaar ontmoet op het conservatorium, waar zij samen aan een intermezzo van Hendrik Andriessen repeteerden. Zij traden daar voor het eerst samen op voor conservatoriumdocenten en studiegenoten: het begin van een gezamenlijke carrière.

Een concert van Duo Puur is eerlijk, zonder opsmuk: 'wij presenteren onszelf zoals we zijn en spelen muziek die wij mooi vinden'. Het repertoire is illustratief voor het verhaal, waaruit zij graag anekdotes vertellen. Door deze persoonlijke aanpak geven zij kleine inkijkjes in de wereld achter de muziek. Het programma dat zij gaan spelen bestaat uit klassieke muziek van bekende en minder bekende componisten en eigentijdse werken voor fluit en harp. De klanken van deze instrumenten zullen prachtig klinken in de PKN kerk te Limmen.

Zondag 8 april om 14:30 uur in de PKN kerk, Zuidkerkenlaan te Limmen. Voor meer informatie, reservering en prijzen, kijk op www.limmencultuur.nl of bel 072-5053274.

Bron en foto: Limmen Cultuur

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57