De teams van peuteropvang ’t Drempeltje (Castricum) en De Speelhut (Middenbeemster), samen met enkele leden van het managementteam van Forte Kinderopvang.
De teams van peuteropvang ’t Drempeltje (Castricum) en De Speelhut (Middenbeemster), samen met enkele leden van het managementteam van Forte Kinderopvang. Foto: Aangeleverd

Een 8,5 voor Peuteropvang 't Drempeltje

Algemeen Regio

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Kinderopvang Awards heeft Forte Kinderopvang de 2e plaats behaald binnen de categorie Beste Kinderopvang (Grote Ketens). Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland bezette Forte zelfs 2 plekken in de top 3.

Bij de verkiezing werd gekeken naar het gemiddeld rapportcijfer dat klanten gaven binnen het klanttevredenheidsonderzoek. Forte werd door haar klanten gewaardeerd met gemiddeld rapportcijfer 8, wat de organisatie een prachtige 2e plaats als Beste Kinderopvang van Nederland bezorgde. Ouders gaven binnen het onderzoek niet alleen een hoog rapportcijfer, maar waren vooral ook te spreken over de pedagogische medewerkers van Forte.

Binnen de categorie Beste Peuteropvang van Nederland vielen maar liefst twee vestigingen van Forte Kinderopvang in de prijzen. Peuteropvang 't Drempeltje uit Castricum werd 2e met een rapportcijfer 8,5, op de voet gevolgd door Peuteropvang De Speelhut uit Middenbeemster (rapportcijfer 8).

Directeur Esther Zijl van Forte Kinderopvang is uiteraard heel blij met deze blijk van waardering van ouders, wat dus bekroond werd door meerdere Kinderopvang Awards. "Elke dag werken onze teams van pedagogisch medewerkers om al onze kinderen niet alleen goed op te vangen, maar ze ook te laten groeien door bijvoorbeeld een uniek aanbod van workshops en activiteiten. Die stemmen we af op de leeftijd en belangstelling van de kinderen, zodat ze een aanbod krijgen dat prikkelt en inspireert, en ze hun talenten laat ontdekken. Het is geweldig om te zien dat onze opvang wordt gewaardeerd door onze ouders. We zijn dan ook heel trots op dit resultaat!"

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 1 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum gisteren
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01