Afbeelding
Foto: aangeleverd

Forte kinderen trekken eropuit

Algemeen Castricum

Tijdens de komende zomervakantie zijn er volop leuke dingen te doen bij de BSO's van Forte Kinderopvang, waarbij de kinderen meer dan ooit eropuit trekken. Zes weken lang krijgen de kinderen gezellige en coole uitstapjes aangeboden. Grote kans dus dat u de kinderen van de Forte BSO´s deze vakantie tegen gaat komen.

Om ervoor te zorgen dat kinderen tussen 4 en 12 jaar die tijdens de vakantie de BSO bezoeken een echt vakantiegevoel hebben, heeft Forte Kinderopvang een programma vol leuke activiteiten. Deze zomervakantie staat in het teken van activiteiten binnen de thema's 'Water' en 'Kunst', maar worden er ook meer uitstapjes dan ooit georganiseerd.

Elke BSO regio van Forte Kinderopvang heeft een eigen programma. Een greep uit het aanbod: bodyboarden, suppen, theatervoorstelling 'Naut en Dein', crossfietsen, Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, Land van Fluwel, De Poelboerderij, De Hoep, en nog veel meer. Daarnaast is er van alles te doen op de vestigingen zelf. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in allerlei creatieve en culinaire uitspattingen, zijn er allerlei spelletjes te doen, of kunnen ze gewoon even lekker chillen. Rondom de vestigingen is ook nog van alles te beleven, zoals het leven in de sloot bestuderen en op pad met het water-doe-boek.

Kortom: weer of geen weer, de Forte-kinderen gaan zich niet vervelen en gaan een heerlijke zomervakantie tegemoet. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fortekinderopvang.nl, of bellen met 0251-658058.

 

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57