Natalie van der Kolk (rechts) en Anne-Marie Sjardin (links) samen met de eigenaren van restaurant Sakura
Natalie van der Kolk (rechts) en Anne-Marie Sjardin (links) samen met de eigenaren van restaurant Sakura Foto: aangeleverd

KidsVakantieCocktail 2018 zoekt activiteiten

Algemeen Regio

De voorbereidingen voor de KidsVakantieCocktail (KVC) 2018 zijn in volle gang. De vriendinnen Natalie van der Kolk en Anne-Marie Sjardin zijn druk bezig om verschillende sportieve, creatieve en vrijblijvende kinderactiviteiten van verschillende organisaties en verenigingen in Castricum, Akersloot en Limmen te verzamelen. Kinderen van 2-12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze activiteiten voor de zomervakantie van 21 juli t/m 2 september.

Voor de start van de zomervakantie wordt er een flyer van alle KVC kinderactiviteiten uitgedeeld in Castricum, Akersloot en Limmen. Voor het overzicht kunt u ook kijken vanaf begin juli op www.sotcastricum.nl.

Welke activiteiten worden er gezocht?

Om elk jaar weer een goede variatie aan activiteiten aan te bieden zijn alle organisaties en verenigingen uitgenodigd om mee te doen met een leuke activiteit voor kinderen van 2-12 jaar in de zomervakantie van 21 juli t/m 2 september. Interesse of meer weten mail: voor meer informatie naar KVC.Castricum@gmail.com.

KidsVakantieCocktail activiteiten

Enthousiast vertellen Natalie en Anne-Marie dat dé sushi workshop die vorig jaar voor het eerst werd gehouden door restaurant Sakura een overweldigend succes was. "Ruim 50 (!) kinderen stonden klaar om sushi te maken. Dit jaar doet restaurant Sakura weer mee. Wij zijn hier erg trots op."

De KVC is de manier voor kinderen en hun ouders om kennis te maken met de verschillende organisaties en verenigingen in Castricum, Akersloot en Limmen. Voorbeelden van activiteiten zijn: trampoline springen, wandklimmen, mountainbiken, een insectenhotel knutselen, dansen, ganzenbord zwemmen en mee doen met de speelgoedmarkt van Speel-o-theek Castricum. Andere activiteiten die worden aangeboden worden georganiseerd door het Springplank Speelwereld, Bibliotheek Kennemerwaard en de Tuin van Kapitein Rommel.

Vorig jaar zijn we bijna 50 kinderactiviteiten aangeboden tijdens zes weken zomervakantie.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00